Loading...

Loading…

Glasfolie voor gebouwen

10 voordelen van raamfolies
 Zon- en warmtewerend effect
 Behoud van lichtinval
 UV-werend
 Isolerend en energiebesparend
 Duurzaam en milieuvriendelijk
 Inkijkwerend
 Anti-glasbreuk
 Decoratieve meerwaarde
 Onderhoudsvriendelijk
 Lange levensduur (10 jaar garantie)

Zon, Warmte en inkijkwerende raamfolies
MH Glasfolie is leverancier en installateur van alle denkbare soorten raamfolies voor de zakelijke sector. Wij voorzien bedrijfspanden, kantoorpanden, winkels en andere gebouwen van innovatieve en duurzame raamfolies.

Zon- en warmtewering
Zonwerende en warmtereecterende raamfolies hebben verschillende functies. Ze verbeteren het werkklimaat en dragen bij aan een opvallende besparing op energiekosten.

Duurzaam en milieuvriendelijk
Raamfolies vormen een groen alternatief voor de duurzame ondernemer van vandaag. De raamfolies van MH Glasfolie worden op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd en zijn 100% recyclebaar. Door de sterk isolerende werking dragen de raamfolies aan bij een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot. Waardoor u aanzienlijk op energiekosten bespaart.

Folies met maximale lichtopbrengst
MH Glasfolie gebruikt uitsluitend raamfolies van de hoogste kwaliteit. De gemetalliseerde pigmenten in de folies weren zonnestralen, terwijl het daglicht zo veel mogelijk wordt doorgelaten. Door de unieke keramische structuur zorgen de nieuwste folietypes voor nog meer lichtopbrengst en een maximale lichtwering.

Uitstraling
MH Glasfolie voorziet zowel moderne als monumentale panden van geschikte folies. Het karakter van het pand speelt een belangrijke rol bij de keuze voor de folietype. Wij adviseren en monteren raamfolies die de uitstraling van uw pand behouden en versterken.

Voorkom verkleuring
UV-werende folies vormen een slimme en betaalbare oplossing voor etalages van kledingwinkels, magazijnen voor voedselopslag en kostbare voorwerpen in musea. Ze helpen verkleuring en bederf van producten en voorwerpen te voorkomen.

Inbraakwerende folie
MH-veiligheidsfolie is uiterst transparant en heeft als doel het raam versterken en de scherven splinters bijeen te houden in geval van ruitbreuk. Het glas zal wel breken, maar de scherven en splinters worden door de sterke folie en de krachtige lijmlaag bijeengehouden, waardoor het gevaar voor rondvliegende glassplinters wordt beperkt.
De iets dikkere soort veiligheidsfolie wordt gebruikt om inbraak en vandalisme te voorkomen. Door het laten installeren van deze veiligheidsfolie op uw raam wordt het doorbreken van het glas dusdanig vertraagd of kan zelfs voorkomen worden. Inbrekers en vandalen hebben het meestal voorzien op gemakkelijke doelen. Veiligheidsfolie is nu ook leverbaar in combinatie met zon- of inkijkwering. Want inkijk werende folies hebben een inbraakvertragend effect. Inbrekers worden niet in de verleiding gebracht.

Decoratiefolie
Naast de diverse functionele eigenschappen, heeft raamfolie ook een decoratieve meerwaarde. Zandstraal folies van MH Glasfolie verfraait tussenwanden, Loopgangen, wachtkamers en kantoorunits met creatieve ontwerpen.